Regeren in RechtvaardigheidAdvocatuur & Mediation met oog en oor voor de mens achter de zaak

Advocatuur

Soms is het niet meer mogelijk om zelf een conflict op te lossen of wordt u geconfronteerd met een situatie waarbij deskundig juridisch advies gewenst  is. Voor alle gevallen waarin u een advocaat nodig heeft, staat MerweRegt Advocatuur & Mediation voor u klaar.

Uniek voor een advocatenkantoor in Sliedrecht is dat MerweRegt Advocatuur & Mediation gespecialiseerd is in familierecht in de breedste zin van het woord. Door aangesloten te zijn bij de vereniging voor Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) wordt hoog ingezet op kwaliteit en deskundigheid. Voor een echtscheiding, maar ook voor allerlei andere familiezaken kunt u bij ons terecht.

Daarnaast behandelt MerweRegt Advocatuur & Mediation onder meer (maar zeker niet uitsluitend) arbeidsrechtelijke zaken. Heeft u als werkgever juridisch advies nodig? Neem dan contact met ons op. Ook werknemers staan wij met raad en daad bij in een arbeidsconflict.

Verder helpt MerweRegt Advocatuur & Mediation zowel ondernemers als particulieren in diverse situaties en geschillen waarbij deskundige bijstand van een advocaat wenselijk is. Hierbij kunt u denken aan nakoming en uitleg van overeenkomsten, het treffen van incasso- en beslagmaatregelen, kwesties op het gebied van huurrecht, bestuursrecht, sociale zekerheid/uitkeringen en strafrecht.

 

Heeft u vragen?

Maak gerust een afspraak of neem vrijblijvend telefonisch contact op.